Managed Cloud Platform Services

Met Managed Cloud Platform Services biedt Info Support een set van gestandaardiseerde cloudbeheerdiensten aan die zorgen dat u nu en in de toekomst in control over uw cloudlandschap bent.

Get Cloud Control

Managed Cloud Platform Services (MCPS) stelt u in staat om het beheer van uw cloudomgeving volledig uit te besteden. Of het nu gaat om public cloud, private cloud in uw of een van onze datacenters of een hybride variant; ons team van gedreven T-shaped professionals neemt verantwoordelijkheid voor de beschikbaarheid en continuïteit van uw systemen. Zo weet u zeker dat de eindeloze mogelijkheden van de cloud op het gebied van performance, snelheid, flexibiliteit en schaalbaarheid worden benut, terwijl u zich volledig kunt richten op uw business.

De meeste organisaties hebben de overstap naar de cloud gemaakt en kennisgemaakt met alle mogelijkheden. Het is heel makkelijk om deze stap te zetten en je applicaties naar de cloud te brengen, maar dan…

Het is belangrijk om de cloudomgeving zo in te richten en te managen dat deze aansluit bij de doelstellingen van uw organisatie. Idealiter gebeurt dit voor de transitie naar cloud, maar dat is meestal niet het geval. De ontwikkelingen op het gebied van cloud zijn continu en volgen elkaar razendsnel op. Er komt veel kennis bij kijken en het is lastig om bij te blijven. Het resultaat is dat je als organisatie niet geheel in control bent. Dit heeft gevolgen voor de:

  • Kosten
  • Security
  • Stabiliteit en continuïteit
  • Compliance en monitoring
  • Datamanagement
  • Innovatiekracht

Managed Cloud Platform Services streeft naar ‘Get Cloud Control’. Info Support zet haar expertise in met een set aan vernieuwende cloudbeheerdiensten waarin we in een strategisch partnership ervoor zorgen dat u in control blijft van uw cloudinrichting en continu de maximale potentie van cloud weet te verwaarden. Zie ons als uw Cloud Center of Excellence dat u proactief adviseert over kosten, verbeterde inrichtingen, vernieuwingen en het reduceren van een vendor-lockin.

Klanten die gebruikmaken van MCPS

Hoe kan ik u helpen?

Heeft u vragen over het beheer van uw applicatie, infrastructuur of platform? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Lammert Vinke

Commercieel Unitmanager Agriculture, Food & Retail