Minister van Gennip bezoekt regio en Info Support om inzichten te delen over de toekomst van de werkgelegenheid

Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Karien van Gennip, bezocht maandag 13 februari ‘Bouwen aan de Toekomst’ bij Info Support om met kennisinstellingen en bedrijven uit de regio Veenendaal in gesprek te gaan over hoe zij uitdagingen en successen delen en bespreken. In verschillende kennissessies ging de minister in gesprek over onderwerpen als inclusief ondernemen, aantrekkelijk werkgeverschap, kennisontwikkeling en de economie van de toekomst.

Unieke kans voor ondernemers

Lammert Vinke, unitmanager Agriculture, Food & Retail bij Info Support, noemde het een unieke kans voor ondernemers: “Bouwen aan de toekomst van onze regio is een verantwoordelijkheid die we samen aangaan. Het delen van kennis is hierin erg belangrijk. Juist nu we te maken hebben met een gespannen arbeidsmarkt en een economische situatie die zich lastig laat voorspellen. Het was een uitgelezen kans om samen met de minister in gesprek te gaan over de toekomst van de werkgelegenheid in onze regio. We zijn trots dat we voor deze belangrijke bijeenkomst gastheer mochten zijn”

De kennissessies werden bijgewoond door onder andere IW4, Climbing the right tree, Jongeren Bedrijven Dag (JBD), Just Enter IT, Christelijke Hogeschool Ede, Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal, ION Vallei en Info Support.

Bouwen aan de Toekomst is een initiatief van CDA Veenendaal, Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal en Info Support.